Error 404 WordPress poc comú

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Fa uns dies em vaig trobar amb una situació inesperada que em va preocupar durant hores durant la instal·lació d’un WordPress. Havia creat el domini i el hosting, i havia pujat via FTP els fitxers del nucli de WordPress i els del Tema que havia escollit. Tot plegat, ho havia de crear dins d’un subdirectori del meu servidor habitual. Vaig crear la base de dades corresponent i pretenia procedir a enllaçar els fitxers amb la BBDD.

El fenòmen estrany es va manifestar quan, en el moment que vaig accedir al subdirectori amb el navegador per fer la connexió, aquest em va retornar un Error 404 i m’indicava que no trobava el WordPress acabat de crear.

Desgraciadament, un Error 404 pot tenir moltes causes. Durant hores, vaig recórrer a fòrums, tutorials i servei tècnic del servidor a fi de rescatar ajuda per solucionar un incident tant inesperat com desconcertant.

Finalment, en un fòrum un usuari recomanava entrar a la url següent:

http://[elTeuDominiWordPress]/wp-admin/install.php

En fer-ho, el WordPress em va retornar el missatge “La instal·lació ja està feta”. Totalment desconcertant i enigmàtic…

Vaig entrar el servidor via Filezilla i vaig trobar-me, al directori root/html un fitxer totalment innecessari anomenat config.php. Aquest fitxer, sens dubte, provenia d’una instal·lació anterior i no aportava res al directori. Per aquest motiu, el vaig suprimir.

Com era d’esperar, a partir d’aquell moment vaig poder instal·lar satisfactòriament el meu nou WordPress.

A qui pugui interessar…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Tags: No tags

Comments are closed.