Dos programes de monitoreig remot!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Jo coneixia TeamViewer des de fa anys. TeamViewer és un software pensat per monitorejar un ordinador remot en cas de necessitat, habitualment per resoldre una incidència tècnica o fer una comprovació. TeamViewer és molt versàtil i està disponible per Windows, Mac, Linux, Raspberry Pi, Chrome OS, Android i iOS. Per mi era l’eina, en aquests casos.

Recentment, gràcies a un servei tècnic al que vaig haver de recórrer per un projecte de l’estudi, vaig descobrir AnyDesk. Potser ja el coneixeu, però a mi em va sorprendre la facilitat amb que es descarrega, executa i funciona el programa en línia. AnyDesk, a més, resulta ser encara més versàtil, ja que està disponible per tots els Sistemes Operatius anteriors i, a més, FreeBSD.

No sé encara quina de les dues eines acabaré utilitzant més, però les dues són molt interessants i ens poden treure de més d’un obstacle. Això sí, tanqueu la sessió quan acabeu, que no us facin una ullada al correu![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Tags: No tags

Comments are closed.