Cloud Convert. S’han acabat les incompatibilitats

Habitualment treballo en entorns Windows i Macintosh i sovint hi ha extensions de fitxers incompatibles d’un Sistema Operatiu a l’altre.

Això és així perquè tant Microsoft com Apple desenvolupen el programari específic pel seu propi S.O.

Afortunadament, avui en dia molts desenvolupadors – ja siguin grans corporacions o petits programadors que milloren el software open source o de codi obert – llancen al mercat programes igual de preparats per córrer en entorns Mac com Windows.

Tot i això, hi ha casos en que podem rebre d’un altre usuari un fitxer creat mitjançant un programa específic d’un Sistema Operatiu que no és el nostre. Llavors arriba el conflicte. Per exemple, si nosaltres treballem en Windows i un usuari de Mac ens fa arribar un arxiu amb la extensió “.pages” (el processador de textos per defecte de Mac, equivalent a Microsoft Word), no el podem obrir.

En aquestes ocasions, internet ens brinda solucions pràctiques. Us deixo l’enllaç a Cloud Convert. Es tracta d’una eina en línia destinada a passar arxius d’una extensió a una altra (sempre que siguin compatibles, es clar). Per exemple, permet passar fidelment aquell arxiu “.pages” que ens han enviat a un “.docx” que sí que podrem llegir.

Important! No es recomanen eines de conversió com aquesta en cas que el vostre objectiu sigui maquetar el fitxer que no podeu obrir.

Tags: No tags

Comments are closed.