[ut_animated_image size=”full” image=”290″]
[ut_header align=”left” font_weight=”” title=”Sobre mi…” title_color=”#252525″]Sóc un programador-desenvolupador entusiasta amb ganes d’ampliar horitzons i aprendre mentre treballo. [/ut_header][ut_social_share_bar border=”true” share_text=”SHARE:” share_text_color=”#252525″ icon_color=”#999999″ border_color=”#efefef”]

Qui soc

Em dic Eduard Vallvé i sóc desenvolupador multimèdia.

Vaig néixer a Valls, on resideixo, però he viscut uns anys a Terrassa, on vaig estudiar un Grau en Multimèdia al CITM (un centre adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya).

Estudis

En aquests estudis vaig rebre coneixements de disseny gràfic, disseny i desenvolupament web, motion graphics, edició audiovisual, tractament d’imatge, fotografia, animació 2D i 3D, maquetació clàssica i interactiva, disseny de videojocs, etc. Gràcies a aquests coneixements he dut a terme treballs els que teniu a continuació.

Com treballo

Actualment treballo a jornada completa en un estudi de comunicació fent sobretot disseny web i programació, però sóc molt curiós en tot el que és interactiu o interactuable, des d’una web o una aplicació per mòbils, fins un holograma futurista, passant pels diaris en moviment de Harry Potter. Quan es tracta d’aprendre, sóc un entusiasta.

Interessos

Estic interessat en contactar amb empreses i altres professionals de la imatge i el disseny, ja sigui per col·laboracions temporals o de manera més estable.

Si voleu saber més coses de mi us deixo l’enllaç a les meves xarxes socials a peu de pàgina. Fins ara artistes!